Обновяване на NBT EVO ID4 към ID5/6

bmw navigation maps update

BMW стартира производството на NBT Evo iDrive 4-то поколение през средата на 2015г. и го помества в повечето представители произвеждани по това време. Надграждането над предната iDrive система е незабележимо и в допълнение с незадоволителния успех тази система се спира от производство година по-късно и съответно е заместена от iDrive 5-то поколение. Интерактивния интерфейс и анимирани менюта този път надминава всички очаквания. Добавени са нови функционалности като Apple CarPlay и Miracast (Screen Mirroring с Android устройства), които в последствие стават тотален хит и се превръщат в едни от най-желаните функции.

Нашата услуга дава възможност вече и собствениците на iDrive 4 да се насладят на цялата пъстрота и функционалност на навигациите от следващите поколения (ID5/6), в това число и функциите Apple CarPlay на цял екран и Screen Mirroring с Android устройства. Обновяването към ID5/6 е изцяло софтуерно и не изисква никакви хардуерни промени или подмяна на навигация, дисплей или периферия.

Как да проверите типа на Вашата мултимедия? Ето няколко прости стъпки:

  • Отивате в менюто Navigation -> превъртете до опцията Settings -> избирате Position and Version -> избирате Version Information
  • Вгледайте се в името на картата -> Road Map “Region” EVO -> имате NBT EVO мултимедия

Услугата по обновяването към ID5/6 се извършва на място в нашия сервиз или дистанционно и отнема около 1 час.

Свържете се с Нас