Добавяне на MMI Box Andream

Услугата по добавяне на MMI Box позволява и на автомобили произведени преди 2016г да се снабдят с едни от най-желаните функции - Apple CarPlay и Android Auto. В допълнение на това се добавят и функциите Screen Mirroring и видео през USB (които не го поддържат). MMI Box е допълнително устройство, което се монтира към ОЕМ мултимедията без да се нарушава досегашната и функционалност, без да се премахват или подменят компоненти, без да се нарушава целостта ѝ. Допълнителните функции се визуализират на дисплея на мултимедията, а интеграцията е до такава степен, че всички бутони на iDrive управляват допълнителните функции. Услугата по монтиране на MMI Box се извършва на място в нашия сервиз и отнема средно около 2 часа.

Управлявай гласово - с touchpad или с бутони

CarPlay разполага с гласово управление Siri и е специално проектиран за използване при шофиране. CarPlay също работи с контролите на вашия автомобил - копчета, бутони, тъчпад или сензорен екран. А самите приложения са преработени отново за използване в кола, така че можете да ги използвате, докато очите и ръцете ви остават там, където им е мястото по време на шофиране.

 bmw siri system

Siri

За да използвате Siri гласово управление просто задръжте бутона за гласови команди на волана.

bmw idrive button

Джойстик и бутони

CarPlay също ще работи с джойстика и всички бутони на Вашата iDrive система.

bmw wireless control system

Безжичен CarPlay

Системата поддържа всички версии IOS CarPlay. Системата се поддържа постоянно и винаги можете да обновите до последната версия

bmw navigation screen

Карти

Позволете на вашия iPhone да Ви напътства

Силата и простотата на Apple Maps са достъпни във вашия автомобил. CarPlay може да предвиди на къде ще пътувате използвайки адреси от Вашия имейл, текстови съобщения, контакти и календари. А сега с по-подробна карта, гласови напътствия завой по завой и впечатляваща 3D визия, по-лесно от всякога е да стигнете до мястото, където трябва да отидете. Достъпът с едно докосване до „задаване на дестинация“ и „трябва да видите“ също ви помага да намерите повече, местонахождения представляващи интерес докато стигнете до желаната дестинация - независимо дали търсите интересни места, шофирате до любим ресторант или търсите бензиностанции наблизо.

bmw music screen

Музика

Цяла Ваша музика събрана и аранжирана по вашите предпочитания

Достъп до цялата Ваша музика включително вашия абонамент за Apple Music и допълнителни аудио приложения. Търсене по изпълнител, албум или песен, вижте какво се изпълнява и какво следва, като използвате контролера на вашата iDrive мултимедия. Можете да помолите Siri да изпълни любимата Ви песен от Arcade Fire, или да бъде Ваш личен DJ или да слушате повече от 100 000 радио станции на живо.

bmw rear cam view

Камера за заден ход

Поддържа оригиналната камера за заден ход и сензорите допълнително кодиране не е необходимо.

bmw navigation menu

Изберете Вашето любимо приложение за навигация

CarPlay поддържа разнообразни приложения за навигиране, така че имате още повече възможности да стигнете до желаната дестинация.

android auto

Android auto

bmw screen mirror

Screen mirror

Използвайте AirPlay, за да предавате или споделяте съдържание от телефона си към екрана на автомобила си. Гледайте YouTube, телевизия, новини, снимки и видео.

Свържете се с Нас