Активиране на Apple CarPlay (Apple CarPlay Activation)

bmw odometer speed limit info

След презентирането и внедряването си в iDrive 5-то поколение функцията Apple CarPlay се превръща в една от най-желаните. Услугата по активиране на Apple CarPlay е предназначена за автомобили, които не разполагат с функцията от завода и са оборудвани с Професионална (голяма) навигация NBT EVO ID5 и ID6, MGU ID7, както и за Бизнес (малка) навигация EntryNav2 EVO. Активирането може да бъде на цял екран за системи с версия на софтуера 2018-03 или по-нова, за системи с по-стара версия активирането на цял екран е възможно само след обновяване към по-нова версия.

CarPlay е удобен и безопасен начин да използвате вашия iPhone в колата си без да отнема вниманието Ви от пътя. Свързвайки телефона си към CarPlay можете лесно да използвате навигационните приложения на Вашия iPhone, да извършвате обаждания, изпращате и получавате съобщения, слушате музика и много други. CarPlay разполага с гласово управление Siri и е специално проектиран за използване при шофиране. CarPlay също работи с контролите на вашия автомобил - копчета, бутони, тъчпад или сензорен екран. А самите приложения са преработени отново за използване в кола, така че можете да ги използвате, докато очите и ръцете ви остават там, където им е мястото по време на шофиране. И всичко това става безжично!

Позволете на вашия iPhone да Ви навигира

Силата и простотата на Google Maps и Waze са достъпни във вашия автомобил. CarPlay може да предвиди на къде ще пътувате използвайки адреси от Вашия имейл, текстови съобщения, контакти и календари. А сега с по-подробна карта, гласови напътствия завой по завой и впечатляваща 3D визия, по-лесно от всякога е да стигнете до мястото, където трябва да отидете. Достъпът с едно докосване Ви помага да намерите повече, местонахождения представляващи интерес докато стигнете до желаната дестинация - независимо дали търсите интересни места, шофирате до любим ресторант или търсите бензиностанции наблизо.

Цяла Ваша музика събрана и аранжирана по вашите предпочитания

Достъп до цялата Ваша музика включително вашия абонамент за Apple Music и допълнителни аудио приложения. Търсене по изпълнител, албум или песен, вижте какво се изпълнява и какво следва, като използвате контролера на вашата iDrive мултимедия. Можете да помолите Siri да изпълни любимата Ви песен от Arcade Fire, или да бъде Ваш личен DJ или да слушате повече от 100 000 радио станции на живо.

Услугата по активиране на Apple CarPlay се извършва на място в нашия сервиз или дистанционно и отнема около 20 мин.

Свържете се с Нас